P
imasz . Inspiráló . Nőies

FlickR

PIN magazin

péntek, november 21

MUSUME

MUSUME

2014 | ősz-tél

Az őszi/téli kollekcióban is megjelennek a nyári ruhákon már látható, saját tervezésű mintával printelt textilek. Itt-ott hajtogatással válnak még érdekesebbé ezek a pamutvászon nyomatok, a geometriai motívumok a nyílszerű steppelésnél is visszaköszönnek. Az alap ruhadarabokat a télen nélkülözhetetlen meleg pufi részek bolondítják meg és teszik érdekessé. A mostanában megszokott drapp, fekete és fehér szín mellett, a zöld több árnyalata is helyet kapott, a kollekció játékosságát pedig a cukorkaszerű színes festett fagyöngyök adják a pufi nyakú felsőkön. A ruhákat továbbra is egyszerű szabásvonal és nőiesség jellemzi.

Fotó: Pop Design 

Modell: Sallói Anna

Smink: Schmíz Ágnes
Ruha: musume
Cipő: Vans


BIO

A Musume márkanév tervezője Csobádi Eszter, aki a brand megalakulása (2010) óta egyedüli felelőse a ruhák tervezésének. Magának kezdett el nyakláncokat készíteni, ezek után alakult ki a márkanév, így jutott el másokhoz a textilnyaklánc. A már kikísérletezett textilfonásokat megjelenítette női ruhákon, így téve ezeket különlegessé és egyedivé. Eszter a mai napig olyan ruhákat tervez, amelyeket maga is szívesen visel, minden kollekció megalkotásakor magából indul ki.

2013-ban a márka stílusa teljesen új irányt vett, azóta évente két nagy kollekcióval jelentkezik. Az energikus és vagányan trendi nőket célozza meg. A szabásminták és a nyomott felületek a szabályos geometrikus formákból építkeznek. Egyik oldalról a dizájner kísérletezése jellemzi a kollekciókat, a másik oldalról pedig jelen vannak a hagyományosabb, egyszerűbb ruhák is, azoknak, akik a járt utakat preferálják a járatlanokkal szemben.
Mindig a klasszikus, fekete-fehér színvilágot vegyíti egy-egy adag, az aktuális trendnek megfelelő tónussal.
Olyan városi nőknek tervez, akik nyitottak az újra, teljes természetességgel tudják viselni az egyedi tervezésű, figyelemfelkeltő, mégis letisztult darabokat. Igénylik a kényelmet, de képesek hordani nőiesebb, elegánsabb darabokat. Szeretnének eltérni az átlagtól, különleges designer darabokba bújni, mindezt megfizethető áron.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése