P
imasz . Inspiráló . Nőies

FlickR

PIN magazin

csütörtök, március 5

Je Suis Belle 2015 tavasz-nyári lookbook

A Je Suis Belle 2015 tavasz-nyári lookbookja a csodálatos, 
szenvedélyes, kreatív és okos nőkről szól. 
Andi GV ragyogó szépségükben fotózta le Catherine Y Serrano kurátort, Alessia De Pasquale kurátort, Kei Yoshino belsőépítészt és Uhercsik Brigi fodrászt Budapesten és Londonban.































A Je suis belle 2015-ös tavasz-nyári kollekciójának legfőbb ihletője a skót származású szobrász, Karla Black New Yorkban látott kiállítása volt. 

A művek intim, csendes nosztalgiát árasztó finomsága, szokványostól eltérő anyaghasználata inspirálta a finom és érzékeny, harmonikus és ugyanakkor rendetzettségét néhol kis kuszasággal és iróniával váratlanul felkavaró kollekciót. 

Visszafogott sziluettek kereteznek szokatlan anyagtársításokat, matt és selyemfényű felületek válaszolgatnak egymásnak, csendes színharmóniákba harsány színek hasítanak. A halvány cukorkaszínek finom, lágy, megnyugtató, bájához erős, határozott téglavörös és smaragzöld társul.

Az alkotás folyamatának nyomait hordozzák magukon a kész darabok: hiányos és megtört csíkritmusok szertelenkednek, strasszszal gazdagon kirakott felületek mellett eldolgozatlan szélek jelennek meg. A ruhák egyszerre gondosan megmunkáltak és egyszerűek, nyersek és dekoratívak.

A tervezőpáros hordható, utcai ruhák felsorakoztatására koncentrál, ezeket kreatívan kombinálva haute couture megoldásokkal.

A ruhákhoz ismét a KOMOD egyik alapítótagja, Veszprémi Gabriella tervezett táskakollekciót. A gyűrött, aranyozott réz ékszerek Juhos Janka munkái, melyek nyers érzékenységükkel tovább árnyalják a kollekció karakterét.

Lookbook kreditek:
Modellek: Catherine Y Serrano, Alessia De Pasquale, Kei Yoshino, Uhercsik Brigi
Fotó: Andi GV
Smink: Kovalik Natasa
Haj: Károlyi Márk és Körösi Krisztián
Asszisztensek: Tóth Krisztina, Sipos Lívia, Szekeres Ákos

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése