P
imasz . Inspiráló . Nőies

FlickR

PIN magazin

Rólunk


Ez a magazin azért készült, hogy bemutassuk, hogy mi Nők hogyan látjuk szépnek a világot.
Csokorba szedjük nektek minden évszakban, hogy milyen csodás dolgok vesznek körül bennünket.
Mindannyian kisgyermekes anyukák vagyunk, így a legfontosabb az életünkben, hogy szemünk fényei boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek. Ezért sok kreatív ötletet kínálunk, hogy még színesebb, inspirálóbb világban nevelkedjenek.
Fontos a környezet,  amiben  élünk.  
Keressük a változatos, ötletes, újrafelhasználható ötleteket, megvalósítható munkafolyamatokkal, leírásokkal alátámasztva. 
Az étkező asztal a család legfontosabb színtere,  ahol az étel elfogyasztása mellett nagy beszélgetések, közös eseményként maradandó élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Ezért az is meghatározó, hogy milyen fogások kerülnek az asztalra. 
Ízek, étkek, receptek. 
Pillanatokat, érzéseket, hangulatokat keresünk az élet  csodálatos mindennapjaiból, mindennapi csodáiból.

Kollár Bori

Dekoratőr , ruha- és stílustervezőként végeztem és miután megszületett a kislányom és a kisfiam a kreativitásomat a gyerekeknek szenteltem. Elindítottam a blogomat, ahol ötletekkel szeretnék hozzájárulni más családok kreatív életéhez..
Foglalkozást tartok kicsiknek, ahol kiteljesedhet a gyermeki fantázia.

Borarti for kidsSzentgyörgyi Kata


Hobbistából lett bútortervező és felújító, dekoratőr és stylist vagyok. Lelkes inspirációhajhász, és újragondoló is, aki egyfolytában alkotásra vágyik. blogomban megosztom az összes tapasztalatomat, gondolatomat és ötleteimet hobbimból lett munkámmal kapcsolatban.


Balogh Orsi

Végzettségem szerint építőmérnök vagyok. Az első kislányom születése után kezdtem el őt fotózni, a blogomat pedig azért indítottam, hogy az ő mindennapjait megosszam az érdeklődőkkel.  Azóta a fotózás és minden ami hozzá kapcsolódik, a szenvedélyemmél vált.