P
imasz . Inspiráló . Nőies

FlickR

PIN magazin

hétfő, március 18

Project Showroom






Friss szelek fújnak, végre nem csak az utcákon és a tereken, parkokban, de a hazai divat táján is!

Na, nem az utóbbi időben tömegesen „felfedezett” divattervezők hadának produktumaira gondolunk,  hiszen mi a soron következő – és immár egyre közelgő – pop-up boltunkban is a minőség kritériumát állítjuk a mennyiség elé. Bár tematikus pop-up boltjainkban nem mindig csak hazai készítésű termékekkel találkozhatnak a vásárlók, sosem csináltunk titkot abból sem, hogy legfőbb céljaink között szerepel a hazai tervezők és a vásárlók közötti hosszú távú kapcsolat kiépítése. A soron következő boltunkban bemutatott kapszulakollekciókkal szeretnénk felébreszteni a bizalmat azok iránt a divattervezők iránt, akik modernségükkel, eredetiségükkel lendületet adnak azoknak a friss szeleknek, amelyek hírét viszik a magyar divatnak.

A március 21-én nyitó boltban népszerű és talán kevésbé ismert tervezők direkt erre az akalomra készített tavaszi/nyári, női, limitált kollekcióiból, illetve korábbi kollekciók legjobb darabjaiból válogathatunk. A Je Suis Belle játékos, a Nanushka könnyeden stílusos és Szegedi Kata karakteres ruhái mellett találkozhatunk Tomcsányi Dóri friss és modern munkáival, de helyet kap nálunk Sármán Nóra csipke body kreációival a The Four valójában három fős csapata izgalmasan nőies darabjaikkal és a szintén új generációs Kele Clothing-ruhák is, amelyek funkcionalitásukkal, apró dizájn-trükkjeikkel egyediséget kívánnak vinni a mai fiatal nők életébe.

Mostani boltunkkal szeretnénk lebontani azokat a falakat, amelyeket az utca embere többnyire nem mer átlépni. A tervezői showroomok elszigeteltségéből igyekszünk kimozdítani ezeket a viselésre termett ruhákat, nem csak azért, hogy stílust csempésszünk a hétköznapi öltözködésbe, de azért is, hogy az általunk kiválasztott tervezőket szembesítsük a piac elvárásaival. Igyekeztünk egy másik elrettentő sztereotípiát is megdönteni, és a bolt összesen nyolc napja alatt a Projekt Showroomban kapható ruhák legnagyobb része 3000 – és 30 000 forint közötti áron lesz megvásárolható.

A jól megválaszott ruha a viselőjének személyiségét tükrözi. A nálunk felvonultatott, limitált kollekciók darabjaiból választó vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy stílusos, ízléses darabok közül választhatják ki a hozzájuk illőt, és abban is, hogy ruháik nem köszönnek majd szembe az utcán úton-útfélen másokon. A Projekt Showroomban igyekszünk megteremteni a legideálisabb körülményeket a kényelmes válogatáshoz. Az inspiráló környezet kialakításában ezúttal Hortobágyi Kata enteriőrstylist lesz segítségünkre.